Om

I løbet af sommeren 2018, da jeg var færdig på Erhvervsgymnasiet Grindsted, stod jeg over for et valg ligesom så mange andre, hvad skulle jeg lave i mit sabbatår… Og tanken om at skulle lave negle, kom ret hurtigt til mig, da jeg tidligere havde leget med akryl, og allerede der – kunne jeg fornemme passionen for at lave negle.

En masse søgen gik i gang, for hvor tager man en negleteknikker uddannelse henne?.. Jeg fandt et sted i Horsens, hvor jeg kunne tage uddannelsen. Kort tid efter begyndte jeg, og blot et halvt år efter, havde jeg fået mit diplom, og jeg kunne kalde mig uddannet negleteknikker!

Under min uddannelse, var jeg allerede begyndt at lave negle på kunder. I starten foregik det hjemme hos mine forældre, men i løbet af foråret 2019, var jeg blevet tilbudt at leje mig ind, hos en kosmetolog i Grindsted midt by.
Sidenhen har jeg flyttet klinikken et par gange, men nu er jeg hvor jeg skal være! For i efteråret 2020 købte min kæreste Emil og jeg hus, så nu har jeg det meste af kælderen til at udvide biksen og udfolde alle mine ideer.

Efter klinikken er kommet hjem til mig selv, så har der også være mere tid, til at håndplukke og finde de helt rigtigt produkter til klinikken.

For mig selv, er det super vigtigt at være ærlig omkring det jeg laver og sælger, så derfor når du kommer ind af døren og spørger mig til råds, så er det også min ærlige mening du får, både i forhold til behandlinger men også produkter.

Jeg håber på at se dig en dag, i min lille hyggelige klinik (det synes jeg ihvertfald selv den er) 😀

Kærligste hilsner
Julie Rønberg Larsen